Ben bir ?eyi merak ediyorum dh haberden tüm konular?n?z? kald?rm??s?n?z üstüne elinizdeki çevirileri bitirip çekilecez demi?siniz ?imdi bundan sonraki süreçte çekilirseniz ben sizden para ile sat?n ald???m yamalar? nas?l kullanaca??m?Lisans program? aktif olmaya devam edecekmi? yoksa normal yamalar gibi setup olan sürümünü payla?acakm?s?n?z.Para verdi?im bir yamada ma?dur olmak istemedi?im için bir aç?klama bekliyorum sizlerden.Ayr?ca bir kaç kendini bilmeze k?z?p gemileri yakman?z sizi her konuda destekleyen bizleri yüz üstü b?rakman?z hiç ho? olmad? ama yinede sizin karar?n?z.
Alýntý yapýlan: secretletion - Þubat 22, 2019, 14:55:39Ben bir ?eyi merak ediyorum dh haberden tüm konular?n?z? kald?rm??s?n?z üstüne elinizdeki çevirileri bitirip çekilecez demi?siniz ?imdi bundan sonraki süreçte çekilirseniz ben sizden para ile sat?n ald???m yamalar? nas?l kullanaca??m?Lisans program? aktif olmaya devam edecekmi? yoksa normal yamalar gibi setup olan sürümünü payla?acakm?s?n?z.Para verdi?im bir yamada ma?dur olmak istemedi?im için bir aç?klama bekliyorum sizlerden.Ayr?ca bir kaç kendini bilmeze k?z?p gemileri yakman?z sizi her konuda destekleyen bizleri yüz üstü b?rakman?z hiç ho? olmad? ama yinede sizin karar?n?z.Server hizmeti aktiftir bir yere gitmiyoruz sadece donan?m haberden konular? sildirdik ve bir daha orada konu aç?p bir faaliyette bulunmayaca??z tüm bilgilendirme forum sitemizde ve facebook sayfam?zdan yay?nlanacakt?r
Suan guncel surumle uyumlumu?