Bilgisayar? de?i?tirdim san?r?m bu yüzden giri? yapam?yorum. aktif eder misiniz.multycrime@gmail.com
Hocam merhabalar. Gri? yap?yorum lakin türkçe yamay? seçip oyunun kurulu oldu?u dizini seçti?imde kuruluma ba?la aktif olmuyor. Ne yapmal?y?m ?
iyi günler U-Crew dün üye oldum hala aktif olmad? acaba yanl?? bir i?lemmi yapt?m ondanm? olmad? yoksa üyelik baya uzunmu sürüyor
Öncelikle merhabalar U-Crew Lisans Kay?t Olu?turucu program?nda giri? yapmaya çal???yorum ama giri? yapam?yorum bilgisayar?m? de?i?tirdi?imden mi giri? yapam?yorum merak ettim çünkü ( Hesab?n?z ile bilgisayar?n?z?n donan?m kimli?i birbiriyle uyu?muyor ) yaz?yor... E?er sorunumu yanl?? yere yazd?ysam özür dilerim ve do?ru yere yazmam için yard?mc? olursan?z sevinirim.
Alýntý yapýlan: GoAsTXanx - Eylül 07, 2019, 14:42:47Öncelikle merhabalar U-Crew Lisans Kay?t Olu?turucu program?nda giri? yapmaya çal???yorum ama giri? yapam?yorum bilgisayar?m? de?i?tirdi?imden mi giri? yapam?yorum merak ettim çünkü ( Hesab?n?z ile bilgisayar?n?z?n donan?m kimli?i birbiriyle uyu?muyor ) yaz?yor... E?er sorunumu yanl?? yere yazd?ysam özür dilerim ve do?ru yere yazmam için yard?mc? olursan?z sevinirim. Özel mesajla üye oldu?unuz maili bildirin. Üyeli?iniz silinsin yeniden ayn? maille üye olun.
Alýntý yapýlan: Dante - Eylül 07, 2019, 16:33:02Alýntý yapýlan: GoAsTXanx - Eylül 07, 2019, 14:42:47Öncelikle merhabalar U-Crew Lisans Kay?t Olu?turucu program?nda giri? yapmaya çal???yorum ama giri? yapam?yorum bilgisayar?m? de?i?tirdi?imden mi giri? yapam?yorum merak ettim çünkü ( Hesab?n?z ile bilgisayar?n?z?n donan?m kimli?i birbiriyle uyu?muyor ) yaz?yor... E?er sorunumu yanl?? yere yazd?ysam özür dilerim ve do?ru yere yazmam için yard?mc? olursan?z sevinirim. Özel mesajla üye oldu?unuz maili bildirin. Üyeli?iniz silinsin yeniden ayn? maille üye olun.Bende de ayn? sorun var.UAC kapal? hem virüs program?ndan hemde Windows'un güvenlik duvar?ndan gelen ve giden kurallar?ndan program?n internet eri?imine izin verdim. Program hesab?ndan giri? yap?yorum. ama böyle hata veriyor.
Alýntý yapýlan: Scream - Kasým 18, 2019, 01:32:11Alýntý yapýlan: Dante - Eylül 07, 2019, 16:33:02Alýntý yapýlan: GoAsTXanx - Eylül 07, 2019, 14:42:47Öncelikle merhabalar U-Crew Lisans Kay?t Olu?turucu program?nda giri? yapmaya çal???yorum ama giri? yapam?yorum bilgisayar?m? de?i?tirdi?imden mi giri? yapam?yorum merak ettim çünkü ( Hesab?n?z ile bilgisayar?n?z?n donan?m kimli?i birbiriyle uyu?muyor ) yaz?yor... E?er sorunumu yanl?? yere yazd?ysam özür dilerim ve do?ru yere yazmam için yard?mc? olursan?z sevinirim. Özel mesajla üye oldu?unuz maili bildirin. Üyeli?iniz silinsin yeniden ayn? maille üye olun.Bende de ayn? sorun var.UAC kapal? hem virüs program?ndan hemde Windows'un güvenlik duvar?ndan gelen ve giden kurallar?ndan program?n internet eri?imine izin verdim. Program hesab?ndan giri? yap?yorum. ama böyle hata veriyor.Format att?ysan?z üyeli?iniz geçersiz olmu?tur. Yeni windows da geçerli olmas? için üyeli?iniz silinmeli ve ayn? maille üye olmal?s?n?z.
selamlar ben u crewle giri? yapmaya çal??t?g?mda bu oluyor lütfen yard?m edin