Alýntý yapýlan: MHOrhan - Mayýs 22, 2023, 13:56:46Merhaba, ben yamayý kurduktan sonra oyun açýlmamaya baþladý, sürümü 14.04, nasýl düzeltebilirim?Uyumluluk ayarýyla düzeldi, ancak internet baðlantýnýz yoksa yamayý kullanabiliyor musunuz onu tespit edemedim, ayrýca çok gereksiz bir dll arayüzüyle kullanýþsýz hale getirilmiþ, kaynaðýnýzýn çalýnmamasý için haklý bir zahmet olduðuna inansam da dil dýþýnda oyun içeriðinin, görsellerinin deðiþtirilmesini doðru bulmuyorum, yamayý kaldýrdým, açýkcasý satýn aldýðýma da piþman oldum.Oyun içi hiç bir arayüze dokunulmamýþtýr.
Merhaba, ben yamayý kurduktan sonra oyun açýlmamaya baþladý, sürümü 14.04, nasýl düzeltebilirim?Uyumluluk ayarýyla düzeldi, ancak internet baðlantýnýz yoksa yamayý kullanabiliyor musunuz onu tespit edemedim, ayrýca çok gereksiz bir dll arayüzüyle kullanýþsýz hale getirilmiþ, kaynaðýnýzýn çalýnmamasý için haklý bir zahmet olduðuna inansam da dil dýþýnda oyun içeriðinin, görsellerinin deðiþtirilmesini doðru bulmuyorum, yamayý kaldýrdým, açýkcasý satýn aldýðýma da piþman oldum.
yama siyah ekranda kalýyor yardým edecek kimse yokmu
Yamayý yükledim ama oyunum gri ekranda kaldý. yarým edebilir misiniz?