Arkada?lar yama DLC'leri içerecek mi, yoksa ana oyun mu sadece. Ona göre Steam'de indirimdeyken alay?m diyorum. Sadece ana oyun ise uplay'de ekli, almayay?m bo?una.
Dlc ler dahil
Oyunun türkçe yamas? ç?kt?m? ? Ç?kt? ise ücretli mi?
Alýntý yapýlan: Dante - Kasým 16, 2019, 21:06:44Dlc ler dahilTe?ekkürler. DH'de de çeviren arkada? yan?tlam??t?. Al?p almamak aras?nda gidip gelirken indirimi kaç?rd?k. K?? indirimlerine art?k
Alýntý yapýlan: Negrador - Aralýk 01, 2019, 02:27:03Oyunun türkçe yamas? ç?kt?m? ? Ç?kt? ise ücretli mi?Ç?kmad? ç?kacak evet ücretli
Alýntý yapýlan: FORZA - Kasým 19, 2019, 18:41:53Alýntý yapýlan: Dante - Kasým 16, 2019, 21:06:44Dlc ler dahilTe?ekkürler. DH'de de çeviren arkada? yan?tlam??t?. Al?p almamak aras?nda gidip gelirken indirimi kaç?rd?k. K?? indirimlerine art?k karde? s?rf sana yorum yapmak için üye oldum:D az önce oyunu sat?n ald?m türkçe yama aray???na girdim ?uan Watch Dogs Complete Edition (Uplay) üzerinden oyunforda 27.79 tl bilgin olsun 3 gün kalm?? indirimin bitmesine ve her yerden daha ucuz kaç?rma derim bu arada türkçe yama ne zaman ç?kacak kesin bilgi var m? ve fiyat? nedir.
Admin bey wip üyelik ald???mda hem bu oyunu hem de sleeping dogs oyununun yamas?n? kullanabilecek miyim ?
Alýntý yapýlan: Normanci05 - Ocak 27, 2020, 16:06:53Admin bey wip üyelik ald???mda hem bu oyunu hem de sleeping dogs oyununun yamas?n? kullanabilecek miyim ??kisi ayr? yama oldu?una göre sizce kullanabilir misiniz.