U-Crew

House of Ashes %100 Türkçe Yama V1.0

lostideas

• *
  • 14
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
Ynt: House of Ashes %100 Türkçe Yama V1.0
« Yanýtla #30 : Ocak 23, 2022, 09:36:00 »
Korsan sürümde çalýsýyor mu ?

Son sürümse çalýþýr, 15 Aralýk güncel sürüm olmalý.

Arkadaþlar, oyunun baþladýktan sonra (yama kurulu iken) kýsa süre sonra çöküp kapanmasý sorununu kopya oyunda çözemedim. Hangi güncel versiyonu indirdiysem ayný sorunu yaþadým. Bunun üzerine Steam üzerinden oyunu satýn aldým ve þu an yaklaþýk 2 saate yakýndýr sorunsuz olarak oynuyorum. Ayný sorunu yaþayacak olanlar için bildirmek istedim.

Bu arada kopya versiyonda DX12 ve Iþýn izleme özelliðini devre dýþý býrakmýþlar. Orijinal oyunda mevcut ve bu nedenle daha temiz ve kaliteli bir görüntü alýyorsunuz. Satýn alýp oynamanýzý tavsiye ediyoruz. Þu ana kadarki izlenimimiz: Oyun gayet akýcý ve heyecanlý. Türkçe olmasý da gayet keyif verici oluyor. U-Crew ekibine çok teþekkürler...
« Son Düzenleme: Ocak 23, 2022, 14:45:08 Gönderen: Dante »

roodvan

• *
  • 5
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #31 : Ocak 23, 2022, 13:43:32 »
Daha önce vip eriþim satýn almýþtým. Fakat yamayý göremiyorum.

Dante

• *
  • 981
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #32 : Ocak 23, 2022, 14:32:55 »
Korsan sürümde çalýsýyor mu ?

Son sürümse çalýþýr, 15 Aralýk güncel sürüm olmalý.

Bir yanlýþýnýz olmasýn. En son güncelleme 2021 Kasým ayý olarak görünüyor ve Aralýk 2022 den sonra herhangi bir indirilebilir sürüm bulamadýk. Ve Kasým 2021 güncellemesi de hata verip kapanýyor. Yamayý kaldýrýnca normal çalýþýyor.

https://store.steampowered.com/news/app/1281590?updates=true

« Son Düzenleme: Ocak 23, 2022, 19:41:56 Gönderen: Dante »

Balrog

• *
  • 2
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #33 : Ocak 23, 2022, 16:41:16 »
Dostlar öncelikle yamada emeði geçen herkesin ellerine saðlýk gerçekten güzel ve anlaþýlýr bir çeviri olmuþ.

Fakat þöyle bir sorun var oyunum orjinal olmasýna raðmen bu hatayý veriyor bazen ve oyundan atýyor.Yaklaþýk 3 saat kadar oynadým ve bu hatayý 5 sefer aldým çok sinir bozucu bir durum umarým kýsa sürede düzeltirsiniz.

https://i.hizliresim.com/440x97b.png

Bu arada oyuna en son ben de 6 ocakta bir güncellemenin geldiði görünüyor bilginize.

https://i.hizliresim.com/p7kdehh.png

Dante

• *
  • 981
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #34 : Ocak 23, 2022, 19:38:32 »
Dostlar öncelikle yamada emeði geçen herkesin ellerine saðlýk gerçekten güzel ve anlaþýlýr bir çeviri olmuþ.

Fakat þöyle bir sorun var oyunum orjinal olmasýna raðmen bu hatayý veriyor bazen ve oyundan atýyor.Yaklaþýk 3 saat kadar oynadým ve bu hatayý 5 sefer aldým çok sinir bozucu bir durum umarým kýsa sürede düzeltirsiniz.

Bu arada oyuna en son ben de 6 ocakta bir güncellemenin geldiði görünüyor bilginize.

https://i.hizliresim.com/p7kdehh.png

Sorun çözüldü.
« Son Düzenleme: Ocak 30, 2022, 03:36:26 Gönderen: Dante »

metin4144

• *
  • 4
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #35 : Ocak 24, 2022, 12:50:09 »
ben de aldým hatayý, yamayla mý çözünürlükle mi alakalý bilmiyorum da, çözebilen var mý ?

republic1987

• *
  • 5
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #36 : Ocak 24, 2022, 14:51:15 »
Bakýn burada o kadar kiþi yazýyor fakat doðru düzgün geri dönüþ yapmýyorsunuz.
Dün hýzlý bir þekilde geri dönüþ saðlanýr düþüncesi ile özel mesaj attým size fakat hala bir geri dönüþ yok.
Yahu vereceðiniz cevaba göre ürün satýn alacaðým.
Paraya mý doydunuz anlamadým ki !!!!

Dante

• *
  • 981
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #37 : Ocak 24, 2022, 16:38:34 »
Bakýn burada o kadar kiþi yazýyor fakat doðru düzgün geri dönüþ yapmýyorsunuz.
Dün hýzlý bir þekilde geri dönüþ saðlanýr düþüncesi ile özel mesaj attým size fakat hala bir geri dönüþ yok.
Yahu vereceðiniz cevaba göre ürün satýn alacaðým.
Paraya mý doydunuz anlamadým ki !!!!

Sorunuz nedir bana mesajýnýz ulaþmadý baþka birine attýnýz sanýrým. bildirirseniz yardýmcý olayým.
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2022, 00:32:42 Gönderen: Dante »

republic1987

• *
  • 5
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #38 : Ocak 24, 2022, 19:15:50 »
Oyunum korsan ve yamanýzý satýn alýp kurduðum da sorunsuz bir þekilde oynayabilir miyim ?

Riacipple

• *
  • 21
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #39 : Ocak 24, 2022, 22:21:22 »
Bende bu cevabý bekliyorum oyunum korsan fakat yorumlardan gördügüm kadarýyla korsan sürümde yama çalýþmýyor ona göre almayayým

Riacipple

• *
  • 21
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #40 : Ocak 24, 2022, 22:21:58 »
Önceki oyunlarýný bu siteden aldým yamalarýný fakat onlarda sýkýntý yoktu korsan destekliyordu bu niye desteklemiyor?

ali1058

• *
  • 24
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #41 : Ocak 24, 2022, 23:52:50 »
Tekrardan yorumu düzenliyorum þöyle ki bende de korsan sürüm yüklü fakat güncelledim yama çalýþtý kýsaca korsan sürümü güncelleyin yoksa çalýþmaz ama yinede her çeviri grubun yaptýðý gibi u crew de korsan sürümün ilk kýrýlan sürüm içinde uyarlamasý lazým
« Son Düzenleme: Ocak 25, 2022, 02:15:03 Gönderen: ali1058 »

lostideas

• *
  • 14
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #42 : Ocak 25, 2022, 07:33:19 »
Oyunun gerçekten güzel ve oldukça tatmin edici ve yeterince uzun olduðunu söyleyebilirim. Bu uzunluk, ayný tarzdaki FMV tarzýndaki interaktif/sinematik oyunlara göre ciddi anlamda iyi. Ancak oyunda teknik anlamda sýkýntý yaþadým defalarca. U-Crew Türkçe yamasýnda sorun yaþadým. Oyunun en son güncellemesi, steamin güncelleme geçmiþi sayfasýnda 2021 Kasým ayý olarak görünüyor ve bundan sonra herhangi bir indirilebilir kopya sürüm bulamadýk. (U-Crew Aralýktan sonraki sürümde sorun olmadýðýný yazmýþtý.) Ve Kasým 2021 güncellemesi de hata verip kapanýyordu. Yamayý kaldýrýnca normal çalýþýyor. Oyunun baþladýktan sonra (yama kurulu iken) kýsa süre sonra çöküp kapanmasý sorununu kopya oyunda çözemedim. Hangi güncel versiyonu indirdiysem ayný sorunu yaþadým. Bunun üzerine Steam üzerinden oyunu satýn aldým ve 2 saate yakýn sorunsuz olarak oynadým. Ayný sorunu yaþayacak olanlar için bildirmek istedim.

Bu arada kopya versiyonda DX12 ve Iþýn izleme özelliðini devre dýþý býrakmýþlar. Orijinal oyunda mevcut ve bu nedenle daha temiz ve kaliteli bir görüntü alýyorsunuz. Satýn alýp oynamanýzý tavsiye ediyoruz. Ýzlenimimiz: Oyun gayet akýcý ve heyecanlý. Türkçe olmasý da gayet keyif verici oluyor.

Ancak orijinal oyunda sorunsuz geçen 2 saatten sonra, yeniden defalarca oyun çöküp kapandý. Bu sorunu oyunu bitirene kadar yaþadým ne yazýk ki. Akla gelebilecek tüm seçenekleri denedim iþe yaramadý. Çözünürlük ve yenileme hýzý düþürme, HDR ve ýþýn izleme kapatma, düþük ayarda oynama, uyumluluk ayarlarý, yönetici olarak baþlatma, anti virüs devre dýþý býrakma, Steam geçici klasörünü boþaltma... Fakat hiç biri iþe yaramadý. Allahtan çökme süresi pek çok sefer çok kýsa deðildi ve oyun da hemen hemen býraktýðýnýz yerden devam ediyordu da, oyunu bitirebildim ve o kritik derecede sorun olmadý ama çok uðraþtým ve bu durumu paylaþmak istedim.

Dante

• *
  • 981
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #43 : Ocak 25, 2022, 07:54:51 »
Oyunum korsan ve yamanýzý satýn alýp kurduðum da sorunsuz bir þekilde oynayabilir miyim ?

En son sürümü kullanýrsanýz oynarsýnýz.

batibenj

• *
  • 10
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanýtla #44 : Ocak 25, 2022, 14:36:46 »
Tekrardan yorumu düzenliyorum þöyle ki bende de korsan sürüm yüklü fakat güncelledim yama çalýþtý kýsaca korsan sürümü güncelleyin yoksa çalýþmaz ama yinede her çeviri grubun yaptýðý gibi u crew de korsan sürümün ilk kýrýlan sürüm içinde uyarlamasý lazým

Korsan sürümü nasýl güncellediniz? Hiçbir yerde güncellemesini bulamadým.