Oyunun gerçekten güzel ve oldukça tatmin edici ve yeterince uzun olduðunu söyleyebilirim. Bu uzunluk, ayný tarzdaki FMV tarzýndaki interaktif/sinematik oyunlara göre ciddi anlamda iyi. Ancak oyunda teknik anlamda sýkýntý yaþadým defalarca. U-Crew Türkçe yamasýnda sorun yaþadým. Oyunun en son güncellemesi, steamin güncelleme geçmiþi sayfasýnda 2021 Kasým ayý olarak görünüyor ve bundan sonra herhangi bir indirilebilir kopya sürüm bulamadýk. (U-Crew Aralýktan sonraki sürümde sorun olmadýðýný yazmýþtý.) Ve Kasým 2021 güncellemesi de hata verip kapanýyordu. Yamayý kaldýrýnca normal çalýþýyor. Oyunun baþladýktan sonra (yama kurulu iken) kýsa süre sonra çöküp kapanmasý sorununu kopya oyunda çözemedim. Hangi güncel versiyonu indirdiysem ayný sorunu yaþadým. Bunun üzerine Steam üzerinden oyunu satýn aldým ve 2 saate yakýn sorunsuz olarak oynadým. Ayný sorunu yaþayacak olanlar için bildirmek istedim.
Bu arada kopya versiyonda DX12 ve Iþýn izleme özelliðini devre dýþý býrakmýþlar. Orijinal oyunda mevcut ve bu nedenle daha temiz ve kaliteli bir görüntü alýyorsunuz. Satýn alýp oynamanýzý tavsiye ediyoruz. Ýzlenimimiz: Oyun gayet akýcý ve heyecanlý. Türkçe olmasý da gayet keyif verici oluyor.
Ancak orijinal oyunda sorunsuz geçen 2 saatten sonra, yeniden defalarca oyun çöküp kapandý. Bu sorunu oyunu bitirene kadar yaþadým ne yazýk ki. Akla gelebilecek tüm seçenekleri denedim iþe yaramadý. Çözünürlük ve yenileme hýzý düþürme, HDR ve ýþýn izleme kapatma, düþük ayarda oynama, uyumluluk ayarlarý, yönetici olarak baþlatma, anti virüs devre dýþý býrakma, Steam geçici klasörünü boþaltma... Fakat hiç biri iþe yaramadý. Allahtan çökme süresi pek çok sefer çok kýsa deðildi ve oyun da hemen hemen býraktýðýnýz yerden devam ediyordu da, oyunu bitirebildim ve o kritik derecede sorun olmadý ama çok uðraþtým ve bu durumu paylaþmak istedim.