U-Crew

U-Crew Lisans Kayıt Oluşturucu

osyado

• *
  • 2
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
Ynt: U-Crew Lisans Kayıt Oluşturucu
« Yanıtla #225 : Eylül 26, 2020, 00:38:17 »
Program açılmıyor, güncelleme falan mı gelecek acaba?

LopLopEt

• *
  • 1
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #226 : Aralık 20, 2020, 19:17:27 »
programda yeni üyelik açılmıyor

HAMZADD

• *
  • 2
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #227 : Aralık 22, 2020, 23:34:55 »
Merhaba, ben giriş yaptığımda aşağıdaki hatayı veriyor neden acaba?
https://hizliresim.com/FK66JX

DRK159

• *
  • 1
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #228 : Mayıs 07, 2021, 02:41:38 »
Uygulama tek seferliğine açıldı ama ondan sonra bi daha açılmadı.Uyglamaya basıyorum logo geliyor ama uygulama açılmıyor

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #229 : Mayıs 07, 2021, 12:29:13 »
Uygulama tek seferliğine açıldı ama ondan sonra bi daha açılmadı.Uyglamaya basıyorum logo geliyor ama uygulama açılmıyor

Uyumluluk modunda açın

mert8543

• *
  • 3
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #230 : Ekim 19, 2021, 03:44:17 »
lego movie videogame yamasını kurarken hata veriyor.

Kaiseki

• *
  • 1
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #231 : Haziran 29, 2022, 16:32:48 »
Selamlar;

Kurulum dosyasının içinde spy.win32.spyeyes.gen isimli bir trojen tespit ediyor.Muhtemelen sizin sisteminizde gerekli bir program olabilir yine de tedirgin edici.Diğer türkçe çeviri sitelerinde uzun süreli paralı üyeliğim mevcut, onlara ait client lerde böyle bir hata ile karşılaşmıyorum.

Kendiniz daha önce "Bu dosyanın bir trojen olmadığı, sadece uzak bilgisayara kendisi bağlandığı için virüs tarama programının bu şekilde gördüğü" konusunda bir açıklama yapmışsınız. Fakat bu neden diğer türkçe çeviri platformalarının client lerinde bu sorunun yaşanmadığının cevabını da vermiyor.

Yazılımsal olduğunu düşündüğüm bu problemi çözebilirseniz uzun süreli üyelik almayı düşünüyorum.

Emeğiniz için teşekkür ediyor.
iyi günler diliyorum

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #232 : Haziran 29, 2022, 16:40:20 »
Selamlar;

Kurulum dosyasının içinde spy.win32.spyeyes.gen isimli bir trojen tespit ediyor.Muhtemelen sizin sisteminizde gerekli bir program olabilir yine de tedirgin edici.Diğer türkçe çeviri sitelerinde uzun süreli paralı üyeliğim mevcut, onlara ait client lerde böyle bir hata ile karşılaşmıyorum.

Kendiniz daha önce "Bu dosyanın bir trojen olmadığı, sadece uzak bilgisayara kendisi bağlandığı için virüs tarama programının bu şekilde gördüğü" konusunda bir açıklama yapmışsınız. Fakat bu neden diğer türkçe çeviri platformalarının client lerinde bu sorunun yaşanmadığının cevabını da vermiyor.

Yazılımsal olduğunu düşündüğüm bu problemi çözebilirseniz uzun süreli üyelik almayı düşünüyorum.

Emeğiniz için teşekkür ediyor.
iyi günler diliyorum

Windows ile görüşüyoruz bunları virüs olarak görmesin diye arada yeni güncellemeyle görebiliyor.

sarohannn

• *
  • 1
  • Hepsini istiyorum hepsini
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #233 : Nisan 03, 2023, 00:29:39 »
Merhaba uzun yıllar önce sitede kayıt oluşturmuştum. Şimdi tekrar girip programı indireyim dedim. Ama defender kapalı olmasına rağmen ve yönetici olarak programı çalıştırmama rağmen Failed to create empty document hatası alıyorum. Bunun nedeni nedir acaba ?
Çorbacı

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #234 : Nisan 03, 2023, 17:13:05 »
Merhaba uzun yıllar önce sitede kayıt oluşturmuştum. Şimdi tekrar girip programı indireyim dedim. Ama defender kapalı olmasına rağmen ve yönetici olarak programı çalıştırmama rağmen Failed to create empty document hatası alıyorum. Bunun nedeni nedir acaba ?

Sisteminiz izin vermiyor

yavuzsariyar

• *
  • 2
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #235 : Nisan 13, 2023, 21:38:59 »
Merhaba, bu programın ''gerekli bileşenler'' indirmesi ne kadar sürüyor ? 45 dakika oldu ve hala yüzde 8 görünüyor da merak ettim :)

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #236 : Nisan 13, 2023, 21:56:33 »
Merhaba, bu programın ''gerekli bileşenler'' indirmesi ne kadar sürüyor ? 45 dakika oldu ve hala yüzde 8 görünüyor da merak ettim :)

Ne bileşeni.

yavuzsariyar

• *
  • 2
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #237 : Nisan 13, 2023, 22:03:44 »
Programı indirdim, açtım ve programın kullanılması için bileşen indirmek gerek dedi. Evet dedim, '' Hazırlanıyor... Yüzde 8... Gerekli bileşenler indiriliyor ve kuruluyor. Program donmuş kilitlenmiş gibi görünürse müdahale etmeyin'' yazıyor ama 45 dakika oldu öyle duruyor hala yüzde 8 :))