U-Crew

Resident Evil 2 Remake v2.0 %100 Türkçe Yama

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil 2 Remake v2.0 Türkçe Yama
« Yanıtla #30 : Ağustos 05, 2022, 14:53:23 »
Merhaba  , Oyuna Rtx Güncellemesi geldi RE2 ve RE3 Güncelleme Gelicekmi ? Bir calişmaniz varmi ? Elimizdeki mevcut yama güncel durumda calişmiyor . Eski sürümde calişiyor. Bilginiz olsun.

Tüm Resident evil oyunlarına rtx güncellemesi gelecek. Şu ana kadar re7 ve re2 tamamlandı re3 içinde çalışıyoruz hepsi birden yayınlanacak.

Saygılar.

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : Ağustos 13, 2022, 21:19:52 »
Yama RTX sürümüne uyarlanmıştır.

gogosaurs

• *
  • 1
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : Ekim 27, 2022, 20:29:55 »
Merhaba daha yeni Resident evil 2 türkçe yama satın aldım da kurulumu yaptım türkçe olmadı hala ingilizce ne yapmamız lazım antivirüs filan kapalı

kutay3757

• *
  • 1
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : Ekim 28, 2022, 08:55:52 »
Steamden oyuna sahibim yamayı kurduğumda oyun açılışında kurulum başarılı diyor ama oyun yine ingilizce nasıl çözebiliriz

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : Ekim 30, 2022, 15:46:47 »
Steamden oyuna sahibim yamayı kurduğumda oyun açılışında kurulum başarılı diyor ama oyun yine ingilizce nasıl çözebiliriz

Sorun giderildi

Lyrinex

• *
  • 2
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : Ekim 31, 2022, 11:50:37 »
Merhaba, yamayı bugün satın aldım ve kurdum fakat oyun son sürümde olmasına rağmen ingilizce açılıyor. Yukarıda sorun giderildi demişsiniz fakat devam ediyor gibi.

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : Kasım 01, 2022, 12:02:40 »
Merhaba, yamayı bugün satın aldım ve kurdum fakat oyun son sürümde olmasına rağmen ingilizce açılıyor. Yukarıda sorun giderildi demişsiniz fakat devam ediyor gibi.

Steam yönetici olreak çalıştırın olmazsa facebooktan iletişime geçin yardım edelim

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : Kasım 01, 2022, 14:29:21 »

Sorun giderildi

Lyrinex

• *
  • 2
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : Kasım 01, 2022, 14:33:32 »

Sorun giderildi

Teşekkürler desteğiniz için.

mrmansonn

• *
  • 1
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : Mart 19, 2023, 16:36:23 »
Merhaba, yamayı rtx sürümüne uyumlu diye satın aldım. Hdd izinleri verdim, yönetici olarak çalıştırdım ve oyunun steamdeki kurulu klasörünü manuel göstermeme rağmen çalışmadı. Oyunu açma için tıkladığımda siyah ekranda kalıyor, ne yapabilirim?

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : Mart 19, 2023, 18:02:51 »
Merhaba, yamayı rtx sürümüne uyumlu diye satın aldım. Hdd izinleri verdim, yönetici olarak çalıştırdım ve oyunun steamdeki kurulu klasörünü manuel göstermeme rağmen çalışmadı. Oyunu açma için tıkladığımda siyah ekranda kalıyor, ne yapabilirim?

Uyumluluk modunu açın. Yine olmazsa discordan ulaşın

bio_hazard82

• *
  • 1
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : Nisan 13, 2023, 00:43:45 »
elinize sağlık

CrasHofCinneT

• *
  • 1
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : Mayıs 01, 2023, 21:41:06 »
Merhaba, uyumluluk sorunu çözülür mü? Windows 11'de uyumluluk modunu açmadan oynasak daha iyi olur.

MHOrhan

• *
  • 3
  • U-Crew
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : Mayıs 22, 2023, 13:56:46 »
Merhaba, ben yamayı kurduktan sonra oyun açılmamaya başladı, sürümü 14.04, nasıl düzeltebilirim?

Uyumluluk ayarıyla düzeldi, ancak internet bağlantınız yoksa yamayı kullanabiliyor musunuz onu tespit edemedim, ayrıca çok gereksiz bir dll arayüzüyle kullanışsız hale getirilmiş, kaynağınızın çalınmaması için haklı bir zahmet olduğuna inansam da dil dışında oyun içeriğinin, görsellerinin değiştirilmesini doğru bulmuyorum, yamayı kaldırdım, açıkcası satın aldığıma da pişman oldum.
« Son Düzenleme: Mayıs 22, 2023, 15:12:23 Gönderen: MHOrhan »

Dante

• *
  • 975
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : Mayıs 22, 2023, 18:01:36 »
Merhaba, ben yamayı kurduktan sonra oyun açılmamaya başladı, sürümü 14.04, nasıl düzeltebilirim?

Uyumluluk ayarıyla düzeldi, ancak internet bağlantınız yoksa yamayı kullanabiliyor musunuz onu tespit edemedim, ayrıca çok gereksiz bir dll arayüzüyle kullanışsız hale getirilmiş, kaynağınızın çalınmaması için haklı bir zahmet olduğuna inansam da dil dışında oyun içeriğinin, görsellerinin değiştirilmesini doğru bulmuyorum, yamayı kaldırdım, açıkcası satın aldığıma da pişman oldum.

Oyun içi hiç bir arayüze dokunulmamıştır.